13/04/2020 13/04/2020 Μετά το “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ” το οποίο έψαλλαν ο καθένας από το σπίτι του οι 100 Ιεροψάλτες της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, η βυζαντινή χορωδία “Θρόνος, κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο με αφορμή την Κυριακή των Βαϊων. VIDEO | Bucuria Floriilor trăită prin vocile Tronos Εμπνευστής αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο Αρχιδιάκονος π. Μιχαήλ Μπουκά, Χοράρχης της...
13 Απριλίου, 2020 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2020 - 8:53

Κυριακή των Βαϊων: Οι 100 ψάλτες υμνούν τον Κύριο

Διαδώστε:
Κυριακή των Βαϊων: Οι 100 ψάλτες υμνούν τον Κύριο

Μετά το “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ” το οποίο έψαλλαν ο καθένας από το σπίτι του οι 100 Ιεροψάλτες της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, η βυζαντινή χορωδία “Θρόνος, κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο με αφορμή την Κυριακή των Βαϊων.

VIDEO | Bucuria Floriilor trăită prin vocile Tronos

Εμπνευστής αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο Αρχιδιάκονος π. Μιχαήλ Μπουκά, Χοράρχης της βυζαντινής χορωδίας “ΘΡΟΝΟΣ” του Πατριαρχείου Ρουμανίας.
Η Χορωδία “ΘΡΟΝΟΣ” εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια εργάζεται για τη ανάπτυξη και προώθηση της ψαλτικής τέχνης στη Ρουμανία αλλά και το εξωτερικό.
Ακούστε και το “Τη Υπερμάxω”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων