07/05/2021 07/05/2021 Απότμημα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού υποδέχτηκε η ομώνυμη Εκκλησία στην επαρχία Ιαλόμιτσα στη Νότια Ρουμανία. Η Επισκοπή Σλομποζίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η ενορία του Αγίου Νικολάου, κατόπιν αιτήματος των πιστών, έλαβε απότμημα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιεράρχη το οποίο τοποθετήθηκε σε...
07 Μαΐου, 2021 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 7:44

Λείψανα του Αγίου Νικολάου σε ενορία της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Λείψανα του Αγίου Νικολάου σε ενορία της Ρουμανίας

Απότμημα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού υποδέχτηκε η ομώνυμη Εκκλησία στην επαρχία Ιαλόμιτσα στη Νότια Ρουμανία.

Η Επισκοπή Σλομποζίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η ενορία του Αγίου Νικολάου, κατόπιν αιτήματος των πιστών, έλαβε απότμημα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιεράρχη το οποίο τοποθετήθηκε σε ειδική λειψανοθήκη και τέθηκε προς προσκύνηση των πιστών στον Ιερό Ναό μετά τη Θεία Λειτουργία.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Ραφαήλ Μ. τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ως εκπρόσωπος της Επισκοπής Σλομποζίας και εξέφρασε την ελπίδα ότι “ο προστάτης Άγιος Νικόλαος, που τώρα βρίσκεται στην Εκκλησία μέσω των Ιερών Λειψάνων του, θα αντιπροσωπεύσει την υποστήριξη για όσους έχουν ανάγκη, την ευλογία για όλους τους πιστούς και την ενίσχυση της αποστολής και των έργων της ευλογημένης ενορίας”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων