25/09/2021 25/09/2021 Το λείψανο του αριστερού χεριού της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής έφτασαν στην περιοχή Teleorman της Ρουμανίας το βράδυ της Παρασκευής, της 24ης Σεπτεμβρίου, υπό τη συνοδεία της αγιορείτικης μονής Σίμωνος Πέτρας. Τον Καθηγούμενο της Σιμωνόπετρας Αρχιμανδρίτη Ελισαίο μαζί με την αδελφότητα όπου συνόδευσαν τα ιερά λείψανα υποδέχτηκε στο Αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου “Otopeni”...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2021 - 16:49

Λείψανο της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Βουκουρέστι

Διαδώστε:
Λείψανο της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Βουκουρέστι

Το λείψανο του αριστερού χεριού της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής έφτασαν στην περιοχή Teleorman της Ρουμανίας το βράδυ της Παρασκευής, της 24ης Σεπτεμβρίου, υπό τη συνοδεία της αγιορείτικης μονής Σίμωνος Πέτρας.

Τον Καθηγούμενο της Σιμωνόπετρας Αρχιμανδρίτη Ελισαίο μαζί με την αδελφότητα όπου συνόδευσαν τα ιερά λείψανα υποδέχτηκε στο Αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου “Otopeni” ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πραχοβεανούλ κ. Τιμόθεος.

Το λείψανο του αριστερού χεριού της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής μεταφέρθηκε από την Ελλάδα, την αγιορείτικη Μονή Σιμώνος Πέτρας, με αφορμή τα εγκαίνια του Καθολικού του μοναστηριακού συγκροτήματος του Παντοκράτορος που βρίσκεται στο Ντραγκανέστι – Βλάσκα, της κομητείας Teleorman.

Η Ακολουθία των Εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

επιμέλεια: Συμεών Τριανταφυλλίδης

πηγή: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων