22/06/2019 22/06/2019 Με 2.800 βιβλία ενισχύθηκαν βιβλιοθήκες της Επισκοπής Χουσίου στα πλαίσια των αναγκών για τη μελέτη της Αγίας Γραφής.  Τις βιβλιοθήκες αυτές επισκέφθηκαν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Επισκοπή Χουσίου με τίτλο: “Εγώ και η Βίβλος. Μια ιστορία ψυχής” η οποία διεξήχθη από τον Φεβρουάριο έως τις αρχές Ιουνίου 2019. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να...
22 Ιουνίου, 2019 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2019 - 9:28

Με 2.800 βιβλία ενισχύθηκαν βιβλιοθήκες της Επισκοπής Χουσίου

Διαδώστε:
Με 2.800 βιβλία ενισχύθηκαν βιβλιοθήκες της Επισκοπής Χουσίου

Με 2.800 βιβλία ενισχύθηκαν βιβλιοθήκες της Επισκοπής Χουσίου στα πλαίσια των αναγκών για τη μελέτη της Αγίας Γραφής. 

Τις βιβλιοθήκες αυτές επισκέφθηκαν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Επισκοπή Χουσίου με τίτλο: “Εγώ και η Βίβλος. Μια ιστορία ψυχής” η οποία διεξήχθη από τον Φεβρουάριο έως τις αρχές Ιουνίου 2019.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να έρθουν οι συμμετέχοντες σε επαφή με το βιβλικό κείμενο. Στη συνέχεια θα γινόταν επιλογή ορισμένων αποσπασμάτων και θα αποδίδονταν η καλλιτεχνική διάσταση του θέματος μέσα από μια εικόνα ή μια λογοτεχνική απόδοση.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Βασλούι η αξιολόγηση των έργων ενώ στη συνέχεια δόθηκαν τα αντίστοιχα βραβεία σε όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων