25/01/2021 26/01/2021 Την Τρίτη  16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 2η eΣύναξη από τον Άθωνα, την οποία διοργανώνει η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ, με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ, και Ρουμάνους πιστούς. Η Σύναξη θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ευλογίας του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Το θέμα το οποίο θα αναπτύξει ο Γέροντας Εφραίμ θα είναι “Η αγάπη και...
25 Ιανουαρίου, 2021 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 14:35

Με την ευλογία του Πατριάρχη Δανιήλ η 2η eΣύναξη με Ρουμάνους πιστούς

Διαδώστε:
Με την ευλογία του Πατριάρχη Δανιήλ η 2η eΣύναξη με Ρουμάνους πιστούς

Την Τρίτη  16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 2η eΣύναξη από τον Άθωνα, την οποία διοργανώνει η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ, με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ, και Ρουμάνους πιστούς.

Η Σύναξη θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ευλογίας του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Το θέμα το οποίο θα αναπτύξει ο Γέροντας Εφραίμ θα είναι “Η αγάπη και οι νέοι άνθρωποι”.

Υπενθυμίζεται, πως η 1η eΣύναξη, στην οποία ανταποκρίθηκαν χιλιάδες Ρουμάνοι πιστοί από όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου και είχε ως θέμα τη νηστεία των Χριστουγέννων.

Τη σύναξη θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στις σελίδες μας:

στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ
www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr

στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων