18/08/2019 18/08/2019 Στην αξία της πίστεως μας αναφέρθηκε στο σημερινό του κήρυγμα από τον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βουκουρέστι. Με αφορμή την ευαγγελική περικοπή από το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο ο Πατριάρχης τόνισε πως μόνο δια της πίστεως μας στο Σωτήρα Χριστό μπορούμε να διώξουμε τις φοβίες που μας περιβάλλουν. “Μόνο αν έχουμε ισχυρή πίστη θα μπορέσουμε...
18 Αυγούστου, 2019 - 15:10

“Με την πίστη στον Χριστό μπορούμε να διώξουμε τις φοβίες”

Διαδώστε:
“Με την πίστη στον Χριστό μπορούμε να διώξουμε τις φοβίες”

Στην αξία της πίστεως μας αναφέρθηκε στο σημερινό του κήρυγμα από τον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βουκουρέστι.

Με αφορμή την ευαγγελική περικοπή από το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο ο Πατριάρχης τόνισε πως μόνο δια της πίστεως μας στο Σωτήρα Χριστό μπορούμε να διώξουμε τις φοβίες που μας περιβάλλουν.

“Μόνο αν έχουμε ισχυρή πίστη θα μπορέσουμε να λάβουμε τη Σωτηρία από τον Χριστό. Ο απόστολος Πέτρος όταν είδε τον Κύριο να περπατάει πάνω στη θάλασσα ταράχτηκε και πίστευε ότι ο Κύριος θα βυθιστεί και γι’ αυτό τον περιέβαλλε ο φόβος. Δεν θα πρέπει να εξασθενεί η πίστη μας όταν και εμείς σήμερα βλέπουμε τον κόσμο να μεταβάλλεται διαρκώς. Γιατί ως πιστός λαός του Θεού γνωρίζουμε ότι η Χάρη του δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ” τόνισε χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων