30/11/2020 30/11/2020 Οι μόνοι θησαυροί που έχουν σημασία, είναι αυτοί που παίρνει ο άνθρωπος μαζί του στο τέλος της ζωής του, δηλαδή “τα καλά λόγια και οι καλές πράξεις” δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στο κήρυγμά του μετά τη Θεία Λειτουργία. “Πολλοί πλούσιοι άνθρωποι, για διαφορετικούς λόγους, είτε ως αποτέλεσμα της αναζήτησής τους, είτε μετά από...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 9:24

“Μετέτρεψαν τις περιουσίες τους σε ουράνιους θησαυρούς”

Διαδώστε:
“Μετέτρεψαν τις περιουσίες τους σε ουράνιους θησαυρούς”

Οι μόνοι θησαυροί που έχουν σημασία, είναι αυτοί που παίρνει ο άνθρωπος μαζί του στο τέλος της ζωής του, δηλαδή “τα καλά λόγια και οι καλές πράξεις” δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στο κήρυγμά του μετά τη Θεία Λειτουργία.

“Πολλοί πλούσιοι άνθρωποι, για διαφορετικούς λόγους, είτε ως αποτέλεσμα της αναζήτησής τους, είτε μετά από δύσκολες καταστάσεις, όπως ασθένεια ή απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, άλλαξαν τη ζωή τους: πούλησαν τις περιουσίες τους και έχτισαν εκκλησίες, σπίτια για ασθενείς, ορφανά, ηλικιωμένους ή παιδιά. Μετέτρεψαν τις περιουσίες τους σε ουράνιους θησαυρούς. Ο λόγος; Κατάλαβαν ότι ο άνθρωπος δεν παίρνει τίποτα υλικό από αυτόν τον κόσμο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων