30/11/2020 30/11/2020 Οι μόνοι θησαυροί που έχουν σημασία, είναι αυτοί που παίρνει ο άνθρωπος μαζί του στο τέλος της ζωής του, δηλαδή «τα καλά λόγια και οι καλές πράξεις» δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στο κήρυγμά του μετά τη Θεία Λειτουργία. «Πολλοί πλούσιοι άνθρωποι, για διαφορετικούς λόγους, είτε ως αποτέλεσμα της αναζήτησής τους, είτε μετά από...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 9:24

«Μετέτρεψαν τις περιουσίες τους σε ουράνιους θησαυρούς»

Διαδώστε:
«Μετέτρεψαν τις περιουσίες τους σε ουράνιους θησαυρούς»

Οι μόνοι θησαυροί που έχουν σημασία, είναι αυτοί που παίρνει ο άνθρωπος μαζί του στο τέλος της ζωής του, δηλαδή «τα καλά λόγια και οι καλές πράξεις» δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στο κήρυγμά του μετά τη Θεία Λειτουργία.

«Πολλοί πλούσιοι άνθρωποι, για διαφορετικούς λόγους, είτε ως αποτέλεσμα της αναζήτησής τους, είτε μετά από δύσκολες καταστάσεις, όπως ασθένεια ή απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, άλλαξαν τη ζωή τους: πούλησαν τις περιουσίες τους και έχτισαν εκκλησίες, σπίτια για ασθενείς, ορφανά, ηλικιωμένους ή παιδιά. Μετέτρεψαν τις περιουσίες τους σε ουράνιους θησαυρούς. Ο λόγος; Κατάλαβαν ότι ο άνθρωπος δεν παίρνει τίποτα υλικό από αυτόν τον κόσμο».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων