05/03/2020 05/03/2020 Στην εκδήλωση “Younglife Europe Training Conference” στην Ουγγαρία, που αφορά χριστιανικές νεολαίες από διάφορες χώρες, συμμετέχει και η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας, με στελέχη της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διοργανώνονται εργαστήρια που καλύπτουν διάφορα θέματα που αφορούν στους νέους, όπως ...
05 Μαρτίου, 2020 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2020 - 14:36

Μια εκδήλωση για τη χριστιανική νεολαία στην Ουγγαρία

Διαδώστε:
Μια εκδήλωση για τη χριστιανική νεολαία  στην Ουγγαρία

Στην εκδήλωση “Younglife Europe Training Conference” στην Ουγγαρία, που αφορά χριστιανικές νεολαίες από διάφορες χώρες, συμμετέχει και η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας, με στελέχη της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διοργανώνονται εργαστήρια που καλύπτουν διάφορα θέματα που αφορούν στους νέους, όπως  η αποτελεσματική επικοινωνία, η συγκέντρωση κεφαλαίων, η διαχείριση χρόνου και οι στρατηγικές για οργάνωση κέντρων νεολαίας κλπ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η ρουμανική αντιπροσωπεία παρουσίασε προγράμματα, όπως αυτά καθορίζονται από τα Διατάγματα της Ιεράς Συνόδου και υλοποιούνται στα Επαρχιακά Κέντρα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων