16/07/2020 16/07/2020 Παιδιά και γονείς τόσο από την Ρουμανία, όσο και από Ρουμάνους της διασποράς θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή κατασκήνωση που διοργανώνεται από την Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία. Το πρόγραμμα αυτό όπως εξάλλου και ολόκληρο το 2020 είναι αφιερωμένο στην ποιμαντική φροντίδα γονέων και παιδιών, σύμφωνα με την απόφαση του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Τίτλος της ιδιότυπης...
16 Ιουλίου, 2020 - 9:35

Μια ξεχωριστή “κατασκήνωση” σε απευθείας σύνθεση

Διαδώστε:
Μια ξεχωριστή “κατασκήνωση” σε απευθείας σύνθεση

Παιδιά και γονείς τόσο από την Ρουμανία, όσο και από Ρουμάνους της διασποράς θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή κατασκήνωση που διοργανώνεται από την Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Το πρόγραμμα αυτό όπως εξάλλου και ολόκληρο το 2020 είναι αφιερωμένο στην ποιμαντική φροντίδα γονέων και παιδιών, σύμφωνα με την απόφαση του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Τίτλος της ιδιότυπης αυτής κατασκήνωσης, που απευθύνεται σε γονείς και παιδιά είναι “Το ρουμανικό χωριό μέσα από τα μάτια των παιδιών. Οικογένεια και φιλανθρωπία στην εκκλησία του Χριστού».


Οι δραστηριότητες θα περιορίζονται σε διαδικτυακά εργαστήρια και συζητήσεις, συναντήσεις με κληρικούς, καθηγητές και άλλες προσωπικότητες.

Θα υπάρξουν επίσης εργαστήρια για παραδοσιακή μουσική, σχέδιο και ζωγραφική, ποίηση και πεζογραφία.

Το τελευταίο βράδυ της “κατασκήνωσης” θα είναι αφιερωμένο στα «ταλέντα», μια εκδήλωση στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά και οι γονείς, προσφέροντας καλλιτεχνικές στιγμές, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά όλοι οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες. Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω της διαδικτυακής πύλης Doxologia.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων