01/11/2019 01/11/2019 «Φέρτε τα παιδιά σας στην εκκλησία». Αυτή την προτροπή δημοσίευσε  στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής των μέσων ενημέρωσης της Ρουμανίας Ντάνιελ Μπουζντούγκαν , καλώντας τους γονείς να μην τεμπελιάζουν . «Να προσευχόμαστε για τα παιδιά μας και να περνάμε χρόνο μαζί τους» αναφέρει στο μήνυμά του και  προσθέτει: «»Εξακολουθούμε...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 8:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 8:00

“Μην τεμπελιάζετε. Φέρτε τα παιδιά στην Εκκλησία»

Διαδώστε:
“Μην τεμπελιάζετε. Φέρτε τα παιδιά στην Εκκλησία»

«Φέρτε τα παιδιά σας στην εκκλησία». Αυτή την προτροπή δημοσίευσε  στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής των μέσων ενημέρωσης της Ρουμανίας Ντάνιελ Μπουζντούγκαν , καλώντας τους γονείς να μην τεμπελιάζουν .

«Να προσευχόμαστε για τα παιδιά μας και να περνάμε χρόνο μαζί τους» αναφέρει στο μήνυμά του και  προσθέτει: «»Εξακολουθούμε να παραπονιόμαστε ότι στην αθεϊστική εποχή μας είναι δύσκολο να μεγαλώσουμε έναν χριστιανό, είναι πολύ δύσκολο, πραγματικά όταν η τεμπελιά είναι υψηλή και υπάρχουν πολλοί πειρασμοί γύρω»

Ο Ντάνιελ Μπουζντούγκαν  που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα του, βρίσκεται πολύ κοντά στην Εκκλησία  και διακηρύττει ανοικτά την πίστη του στον Κύριο.

Πηγή: basilica.ro

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων