16/04/2019 16/04/2019 Την αλληλεγγύη του στους Γάλλους εξέφρασε ο Μητροπολίτης Δυτικής και Νότιας Ευρώπης του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, κ. Ιωσήφ μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων. «Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι από την καταστροφή που έπληξε τη γαλλική πρωτεύουσα,» είπε ο Σεβασμιώτατος Ιωσήφ εκ μέρους του κλήρου και των πιστών της Ρουμανικής Ορθόδοξης Μητρόπολης της Δυτικής...
16 Απριλίου, 2019 - 11:02

Μητρ. Ιωσήφ: Είμαστε στο πλευρό των Γάλλων

Διαδώστε:
Μητρ. Ιωσήφ: Είμαστε στο πλευρό των Γάλλων

Την αλληλεγγύη του στους Γάλλους εξέφρασε ο Μητροπολίτης Δυτικής και Νότιας Ευρώπης του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, κ. Ιωσήφ μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων.
«Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι από την καταστροφή που έπληξε τη γαλλική πρωτεύουσα,» είπε ο Σεβασμιώτατος Ιωσήφ εκ μέρους του κλήρου και των πιστών της Ρουμανικής Ορθόδοξης Μητρόπολης της Δυτικής και Νότιας Ευρώπης.
“Είμαστε δίπλα σε ολόκληρο τον γαλλικό λαό σε αυτές τις στιγμές μεγάλου πόνου, βιώνοντας εκ των προτέρων τα πάθη του Σωτήρα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων