09/04/2019 09/04/2019 Για το μεγάλο θαύμα της πίστης μίλησε ο Μητροπολίτης Τρανσυλβανίας της Εκκλησίας της Ρουμανίας, κ. Λαυρέντιος μετά την λειτουργία στην Ιερά Μονή της Καρτισοάρα. «Η προσευχή και η νηστεία ενισχύουν την πίστη μας και γίνονται όπλα εναντίον των ύπουλων κακών πνευμάτων». Αναφερόμενος στο μήνυμα του Ευαγγελίου είπε ότι εκεί διαπιστώνουμε τα  εξής θαύματα: «Το πρώτο θαύμα...
09 Απριλίου, 2019 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2019 - 10:32

Μητρ. Λαυρέντιος: Νηστεία και προσευχή ενισχύουν την πίστη

Διαδώστε:
Μητρ. Λαυρέντιος: Νηστεία και προσευχή ενισχύουν την πίστη

Για το μεγάλο θαύμα της πίστης μίλησε ο Μητροπολίτης Τρανσυλβανίας της Εκκλησίας της Ρουμανίας, κ. Λαυρέντιος μετά την λειτουργία στην Ιερά Μονή της Καρτισοάρα.

«Η προσευχή και η νηστεία ενισχύουν την πίστη μας και γίνονται όπλα εναντίον των ύπουλων κακών πνευμάτων».

Αναφερόμενος στο μήνυμα του Ευαγγελίου είπε ότι εκεί διαπιστώνουμε τα  εξής θαύματα: «Το πρώτο θαύμα ήταν η μεταστροφή του πατέρα, ο οποίος απέκτησε αληθινή και ακλόνητη πίστη και προσευχήθηκε για τη θεραπεία του παιδιού του, το δεύτερο θαύμα είναι η θεραπεία του παιδιού και το τρίτο θαύμα ήταν η ενίσχυση της πίστης των μαθητών του Ιησού”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων