15/04/2019 15/04/2019 Τα τρία βήματα που θα μας οδηγήσουν στον Θεό ανέλυσε στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνας κ. Θεοφάνης. « Ας αναγνωρίσουμε ότι είμαστε αμαρτωλοί – αυτό είναι το πρώτο βήμα προς το Θεό», είπε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και πρόσθεσε: “Το δεύτερο βήμα είναι να μην κρίνουμε τις αμαρτίες των άλλων. Να δούμε τις αμαρτίες...
15 Απριλίου, 2019 - 10:21

Μητρ. Μολδαβίας: Τα τρία βήματα προς το Θεό

Διαδώστε:
Μητρ. Μολδαβίας: Τα τρία βήματα προς το Θεό

Τα τρία βήματα που θα μας οδηγήσουν στον Θεό ανέλυσε στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνας κ. Θεοφάνης.

« Ας αναγνωρίσουμε ότι είμαστε αμαρτωλοί – αυτό είναι το πρώτο βήμα προς το Θεό», είπε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και πρόσθεσε: “Το δεύτερο βήμα είναι να μην κρίνουμε τις αμαρτίες των άλλων. Να δούμε τις αμαρτίες μας, όχι τις αμαρτίες των άλλων. Εκείνος που βλέπει τις αμαρτίες του συγχωρείται από τον Θεό. Αυτός που κοιτάζει τις αμαρτίες των άλλων δεν συγχωρείται από τον Θεό”.

“Τρίτο βήμα είναι η η νηστεία και η προσευχή, χωρίς την οποία ο άνθρωπος δεν μπορεί να πλησιάσει τον Θεό” πρόσθεσε ο Σεβασμιώτατος κ. Θεοφάνης.

Φωτογραφία: Doxologia / Lucian Ducan

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων