26/09/2019 26/09/2019 “Το μήνυμα του Χριστιανισμού πρέπει να στέλνεται και διαδικτυακά” δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, Βασίλειος Μπανέσκου, με αφορμή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για μία νέα πλατφόρμα με τον τίτλο Prodocens. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Prodocens λειτουργεί online και προωθεί τη χριστιανική εκπαίδευση και αξίες μέσω: διαδικτυακής τηλεόρασης, ραδιοφωνικού περιεχομένου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης....
26 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2019 - 8:59

“Να αντανακλούμε το φως της πίστης, όχι των κινητών”

Διαδώστε:
“Να αντανακλούμε το φως της πίστης, όχι των κινητών”

“Το μήνυμα του Χριστιανισμού πρέπει να στέλνεται και διαδικτυακά” δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, Βασίλειος Μπανέσκου, με αφορμή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για μία νέα πλατφόρμα με τον τίτλο Prodocens.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Prodocens λειτουργεί online και προωθεί τη χριστιανική εκπαίδευση και αξίες μέσω: διαδικτυακής τηλεόρασης, ραδιοφωνικού περιεχομένου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

“Πρόκειται για μία κίνηση που μας εξέπληξε πολύ θετικά”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρουμανικού Πατριαρχείου, μεταφέροντας τις προσωπικές ευχές του Πατριάρχης Ρουμανίας κ. κ. Δανιήλ και πρόσθεσε:
“Το Prodocens αποτελεί ένα παράδειγμα επαγγελματισμού για τη μετάδοση του χριστιανικού μηνύματος ,για την προώθηση αξιών που πρέπει να καλλιεργούνται όχι στην περιφέρεια της κοινωνίας αλλά στο κέντρο της κοινωνίας”.
Οι διαχειριστές της πλατφόρμας υιοθετούν το σύνθημα “Ας γίνουμε Φως”, όχι όμως “το τεχνητό φως που αντανακλάται στα μάτια μας από τα κινητά τηλέφωνα, αλλά το φως της πίστης μας, το φως των εντολών του Σωτήρος του Χριστού “.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων