23/12/2020 23/12/2020 Σύμφωνα με την παράδοση της Ορθόδοξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, με την ευκαιρία μεγάλων εορτών, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ απευθύνει μήνυμα ειρήνης προς τους Προκαθημένους των Αυτοκέφαλων και Αυτόνομων Ορθοδόξων Εκκλησιών. «Σήμερα, όπου πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε απομόνωση, στο σπίτι ή στα νοσοκομεία, εμείς οι Χριστιανοί πρέπει να βοηθήσουμε τους πάσχοντες και τους άπορους, τις...
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:03
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2020 - 10:26

“Να δώσουμε σε όλους ένα δείγμα της αγάπης του Χριστού”

Διαδώστε:
“Να δώσουμε σε όλους ένα δείγμα της αγάπης του Χριστού”

Σύμφωνα με την παράδοση της Ορθόδοξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, με την ευκαιρία μεγάλων εορτών, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ απευθύνει μήνυμα ειρήνης προς τους Προκαθημένους των Αυτοκέφαλων και Αυτόνομων Ορθοδόξων Εκκλησιών.

«Σήμερα, όπου πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε απομόνωση, στο σπίτι ή στα νοσοκομεία, εμείς οι Χριστιανοί πρέπει να βοηθήσουμε τους πάσχοντες και τους άπορους, τις φτωχές οικογένειες., τους ηλικιωμένους και τους μοναχικούς ανθρώπους, δίνοντάς τους ένα δείγμα της ελεήμονος αγάπης του Χριστού, έναν καλό λόγο και μια καλή πράξη” αναφέρει στο φετινό του μήνυμα ο Μακαριώτατος και προσθέτει:
“Η εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού είναι το μυστήριο της ταπεινής και ελεήμονος αγάπης του Θεού (…) Στο πλαίσιο της παρούσας πανδημίας, η ανθρωπότητα περνά μια δύσκολη περίοδο, από την άποψη της ανθρώπινης υγείας και της ζωής”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων