21/10/2019 21/10/2019 “Ο καθένας από εμάς πρέπει να γίνει ένας ιεραπόστολος. Να παρέχει την βοήθειά του στην κοινότητα στην οποία ζει και εργάζεται στο όνομα του Θεού» , δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρουμανίας μιλώντας στον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου, κάλεσε τους πιστούς να μην κρατούν την πίστη τους μέσα στα...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 8:51

«Να γίνουμε όλοι ιεραπόστολοι»

Διαδώστε:
«Να γίνουμε όλοι ιεραπόστολοι»

“Ο καθένας από εμάς πρέπει να γίνει ένας ιεραπόστολος. Να παρέχει την βοήθειά του στην κοινότητα στην οποία ζει και εργάζεται στο όνομα του Θεού» , δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρουμανίας μιλώντας στον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου, κάλεσε τους πιστούς να μην κρατούν την πίστη τους μέσα στα σπίτια τους    αλλά να γίνουν ευεργέτες της αγάπης του Κυρίου.

“Η ευγνωμοσύνη είναι μια μεγάλη αρετή. Εξανθρωπίζει τον άνθρωπο. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από τον άνθρωπο που δεν αναγνωρίζει το καλό που κάνει ο Θεός για αυτόν» τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων