24/06/2020 24/06/2020 “Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τη πίστη μας ένα πράγμα χρειάζεται. Να μελετήσουμε σε βάθος την Καινή Διαθήκη”, τόνισε στο κήρυγμά του ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Βανάτου και Μητροπολίτης Κλούζ κ. Ανδρέας από την ιστορική ενορία της Τούρντα Βέκε της οποία ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου χρονολογείται το 1839. Με αφορμή την ευαγγελική περικοπή...
24 Ιουνίου, 2020 - 10:05

“Να μελετούμε σε βάθος την Καινή Διαθήκη”

Διαδώστε:
“Να μελετούμε σε βάθος την Καινή Διαθήκη”

“Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τη πίστη μας ένα πράγμα χρειάζεται. Να μελετήσουμε σε βάθος την Καινή Διαθήκη”, τόνισε στο κήρυγμά του ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Βανάτου και Μητροπολίτης Κλούζ κ. Ανδρέας από την ιστορική ενορία της Τούρντα Βέκε της οποία ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου χρονολογείται το 1839.

Με αφορμή την ευαγγελική περικοπή από το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στα νοήματα που απορρέουν από αυτό σημειώνοντας πως βασική προϋπόθεση της εφαρμογής του ευαγγελικού μηνύματος είναι η αγάπη προς τον Ιησού Χριστό, τους Αγίους της Εκκλησίας και τον πλησίον.

Μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε δέηση προς τον Κύριο για την παύση της πανδημίας που έχει πλήξει την ανθρωπότητα τους τελευταίους μήνες, με την Ρουμανία να μετράει και αυτή τις απώλειες της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων