29/07/2019 29/07/2019 «Δεν πρέπει να προσευχόμαστε και να δουλεύουμε μόνο για τους εαυτούς μας» δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ προσθέτοντας ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ψυχική μας υγεία. Στο κήρυγμά του στο Ιστορικό Παρεκκλήσι της Πατριαρχικής Κατοικίας υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να διδάσκουμε τους ανθρώπους και κυρίως τους νέους νέους, να μην έχουν εγωιστική...
29 Ιουλίου, 2019 - 9:18

Να μην είμαστε εγωιστές στην προσευχή και τις πράξεις

Διαδώστε:
Να μην είμαστε εγωιστές στην προσευχή και τις πράξεις

«Δεν πρέπει να προσευχόμαστε και να δουλεύουμε μόνο για τους εαυτούς μας» δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ προσθέτοντας ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ψυχική μας υγεία.

Στο κήρυγμά του στο Ιστορικό Παρεκκλήσι της Πατριαρχικής Κατοικίας υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να διδάσκουμε τους ανθρώπους και κυρίως τους νέους νέους, να μην έχουν εγωιστική συμπεριφορά.
«Πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά και τους νέους ανθρώπους να προσεύχονται για την υγεία και τη σωτηρία, των γονέων τους, των αδερφών τους, των δασκάλων, των συναδέλφων τους, αλλά και για όλους τους αρρώστους και τους ηλικιωμένους, για τους αβοήθητους» τόνισε.

«Μόνο όταν μαθαίνουμε να προσευχόμαστε και να πράττουμε όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για την υγεία και την σωτηρία των άλλων μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μια υγιή χριστιανική ψυχή» πρόσθεσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων