27/04/2020 27/04/2020 “Ειδικά σε αυτές τις περιόδους της μεγάλης αναταραχής, ας ζητήσουμε από τον Χριστό να μπει μέσα από τις πόρτες που κλειδώνουν μερικές φορές από αμφιβολία, φόβο, πανικό, και να έρθει να ανοίξει τις πόρτες των ψυχών μας και να μας δώσει την ειρήνη Του” δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Ο Προκαθήμενος της Ρουμανικής Ορθοδόξου...
27 Απριλίου, 2020 - 8:55

Να μπει ο Χριστός μέσα από τις κλειστές πόρτες

Διαδώστε:
Να μπει ο Χριστός μέσα από τις κλειστές πόρτες

“Ειδικά σε αυτές τις περιόδους της μεγάλης αναταραχής, ας ζητήσουμε από τον Χριστό να μπει μέσα από τις πόρτες που κλειδώνουν μερικές φορές από αμφιβολία, φόβο, πανικό, και να έρθει να ανοίξει τις πόρτες των ψυχών μας και να μας δώσει την ειρήνη Του” δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Ο Προκαθήμενος της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας «οι άνθρωποι χρειάζονται χαρά και ενίσχυση»

«Γι ‘αυτό εμείς, πρέπει να μεταδώσουμε χαρά γύρω μας μέσα από τα λόγια μας, μέσω πράξεων ελεήμονος αγάπης, μέσω της βοήθειας των μοναχικών, των αρρώστων, των ηλικιωμένων και των λυπημένων, και να δείξουμε σε αυτούς που θρηνούν ένα σημάδι συμπόνιας, αδελφικής αγάπης και βοήθειας », υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων