24/02/2020 24/02/2020 Ένα νέο πρόσωπο εγκαθίσταται στη θέση του Επισκόπου της Αρχιεπισκοπής Βαντ, Φελεακούλι και Κλουζ, αυτό του Βενέδικτου Μπιστρίτα. Στην ηλικία των 36 ετών, ο PS Benedict Bistrita έγινε το νεότερο μέλος της Ιεράς Συνόδου και υπογράμμισε ότι θα αφιερώσει μια ιδιαίτερη θέση στους νέους σε ό,τι αφορά τη διακονία και την προσφορά. “Θέλω πολύ να...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 20:54

Νεαρής ηλικίας το νέο μέλος της Ιεράς Συνόδου

Διαδώστε:
Νεαρής ηλικίας το νέο μέλος της Ιεράς Συνόδου

Ένα νέο πρόσωπο εγκαθίσταται στη θέση του Επισκόπου της Αρχιεπισκοπής Βαντ, Φελεακούλι και Κλουζ, αυτό του Βενέδικτου Μπιστρίτα.

Στην ηλικία των 36 ετών, ο PS Benedict Bistrita έγινε το νεότερο μέλος της Ιεράς Συνόδου και υπογράμμισε ότι θα αφιερώσει μια ιδιαίτερη θέση στους νέους σε ό,τι αφορά τη διακονία και την προσφορά.

“Θέλω πολύ να είμαι φίλος σας “, δήλωσε ο ιεράρχης στο τέλος της Λειτουργίας της Κυριακής, απευθυνόμενος στους νέους.

Στην χειροτονία του νέου Επισκόπου από το Κλουζ παρέστησαν ο Μητροπολίτης Αντρέι και άλλοι 9 ιεράρχες, κληρικοί, κεντρικές και τοπικές αρχές, άνθρωποι του πολιτισμού. Μεταξύ των φιλοξενουμένων ήταν ο αρμόδιος υφυπουργός σε θέματα θρησκευτικής λατρείας, Victor Opaschi, και ο Πρόεδρος της Ρουμανικής Ακαδημίας, Ioan-Aurel Pop.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων