23/08/2019 23/08/2019 Μία νέα έκδοση που περιλαμβάνει επιπρόσθετες προσευχές για εύρεση εργασίας, ευλογία της οικογένειας και των δομών, για προστασία από ασθένειες ή θεραπεία, για απεξάρτηση από εθισμούς αλλά και για φυλακισμένους, κυκλοφόρησε το Πατριαρχείο της Ρουμανίας. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση οι προσθήκες στην αρχική έκδοση έρχονται ως μια φυσική ανάγκη που αποσκοπεί να ανταποκριθεί άμεσα...
23 Αυγούστου, 2019 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2019 - 9:10

“Νέες προσευχές” από το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Διαδώστε:
“Νέες προσευχές” από το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Μία νέα έκδοση που περιλαμβάνει επιπρόσθετες προσευχές για εύρεση εργασίας, ευλογία της οικογένειας και των δομών, για προστασία από ασθένειες ή θεραπεία, για απεξάρτηση από εθισμούς αλλά και για φυλακισμένους, κυκλοφόρησε το Πατριαρχείο της Ρουμανίας.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση οι προσθήκες στην αρχική έκδοση έρχονται ως μια φυσική ανάγκη που αποσκοπεί να ανταποκριθεί άμεσα στις “ποιμαντικές απαιτήσεις της εποχής”.

“Το έργο αυτό θα βοηθήσει πραγματικά τους κληρικούς στο λειτουργικό και ποιμαντικό έργο της Εκκλησίας” αναφέρει στον πρόλογό του ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων