27/06/2019 27/06/2019 Δεκαπέντε νέους πνευματικούς απέκτησε το Πατριαρχείο της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται εντός της Πατριαρχικής Κατοικίας στο Βουκουρέστι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ προχείρισε 15 κληρικούς της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου. Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στα πνευματικά χαρίσματα που πρέπει να διέπουν τον πνευματικό έτσι ώστε να μπορεί να σηκώνει...
27 Ιουνίου, 2019 - 9:01

Νέοι Πνευματικοί στο Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Νέοι Πνευματικοί στο Πατρ. Ρουμανίας

Δεκαπέντε νέους πνευματικούς απέκτησε το Πατριαρχείο της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται εντός της Πατριαρχικής Κατοικίας στο Βουκουρέστι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ προχείρισε 15 κληρικούς της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου.

Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στα πνευματικά χαρίσματα που πρέπει να διέπουν τον πνευματικό έτσι ώστε να μπορεί να σηκώνει το βάρος των πνευματικών ασθενειών των πιστών και να δίνει την άφεση των αμαρτιών.

“Πολλές φορές οι άνθρωποι ξέρουν τι λέει η θεωρία, αλλά πολύ δύσκολα μπορούν να την εφαρμόσουν στη πράξη. Έτσι συμβαίνει και με τις εντολές του Ευαγγελίου. Πολλοί τις γνωρίζουν αλλά λίγοι τις εφαρμόζουν. Έτσι λοιπόν και εσείς καλείστε να πράξετε αυτό το οποίο πρώτα δόθηκε ως χάρισμα στους Αποστόλους, δηλαδή να δίνεται την άφεση των αμαρτιών” τόνισε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων