16/08/2019 16/08/2019 “Ο Άγιος Κωνσταντίνος Μπρανκοβεάνου αποτελεί πρότυπο χριστιανικής ζωής” ανέφερε στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γεωργίου κ. Αμβρόσιος κατά τη διάρκεια του Εσπερινού που τελέστηκε χθες το απόγευμα στον εορτασμό της Συνάξεως των Μαρτύρων του Μπρανκοβεάνου. “Οι μάρτυρες της Εκκλησίας αφιέρωσαν τη ζωή τους στο Χριστό και με τη θυσία τους αποτελούν τρανό παράδειγμα για...
16 Αυγούστου, 2019 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2019 - 18:55

“Ο Αγ. Κων/νος Μπρανκοβεάνου αποτελεί πρότυπο χριστιανικής ζωής”

Διαδώστε:
“Ο Αγ. Κων/νος Μπρανκοβεάνου αποτελεί πρότυπο χριστιανικής ζωής”

“Ο Άγιος Κωνσταντίνος Μπρανκοβεάνου αποτελεί πρότυπο χριστιανικής ζωής” ανέφερε στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γεωργίου κ. Αμβρόσιος κατά τη διάρκεια του Εσπερινού που τελέστηκε χθες το απόγευμα στον εορτασμό της Συνάξεως των Μαρτύρων του Μπρανκοβεάνου.

“Οι μάρτυρες της Εκκλησίας αφιέρωσαν τη ζωή τους στο Χριστό και με τη θυσία τους αποτελούν τρανό παράδειγμα για εμάς σήμερα και τις οικογένειες μας. Δεν πρέπει να μας φοβίζει τίποτα. Αν ακολουθούμε με καθαρή τη συνείδηση μας τον Χριστό και το παράδειγμα των μαρτύρων μας, όπως αυτό του Αγίου Κωνσταντίνου, τότε θα δώσουμε πραγματική μαρτυρίας στον Θεό” τόνισε σε άλλο σημείο του κηρύγματος.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού οι πιστοί προσκύνησαν την Ιερά Εικόνα του Αγίου Κωνσταντίνου Μπρανκοβεάνου και της Υπεραγίας Θεοτόκου, καθώς επίσης και Ιερά λείψανα Αγίων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων