18/04/2021 18/04/2021 Ο Βοηθός Επίσκοπος του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοεσίου κ. Βαρλαάμ επισκέφτηκε τις φυλακές της Ράχοβα και της Τζίλαβα, περιοχές στο Βουκουρέστι, όπου τέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στα Παρεκκλήσια των Σωφρονιστικών Καταστημάτων και συνομίλησε με τους κρατούμενους. Ο Θεοφιλέστατος τους εξήγησε ότι πρέπει να προσεύχονται συχνά γιατί μόνο έτσι όσοι στερήθηκαν...
18 Απριλίου, 2021 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2021 - 9:43

Ο Ακάθιστος Ύμνος σε φυλακές του Βουκουρεστίου

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος σε φυλακές του Βουκουρεστίου

Ο Βοηθός Επίσκοπος του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοεσίου κ. Βαρλαάμ επισκέφτηκε τις φυλακές της Ράχοβα και της Τζίλαβα, περιοχές στο Βουκουρέστι, όπου τέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στα Παρεκκλήσια των Σωφρονιστικών Καταστημάτων και συνομίλησε με τους κρατούμενους.

Ο Θεοφιλέστατος τους εξήγησε ότι πρέπει να προσεύχονται συχνά γιατί μόνο έτσι όσοι στερήθηκαν την ελευθερία τους θα μπορέσουν να ξεπεράσουν ευκολότερα την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο Επίσκοπος Πλοεσίου μοίρασε στους κρατούμενους αλλά και στους υπαλλήλους των Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων Εικόνες και βιβλιαράκια με τον Ακάθιστο Ύμνο μαζί με τις ευχές του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων