21/06/2020 21/06/2020 “Ο αληθινός Χριστιανός είναι αυτός που ζει με πίστη στον Ιησού Χριστό” είπε Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020. “Ζούμε με τη δουλειά των χεριών μας, από τη σκληρή δουλειά που καθορίζει τη ζωή μας, αλλά εσωτερικά, πραγματικά, τα μυαλά και οι ψυχές μας πρέπει να ζουν με πίστη...
21 Ιουνίου, 2020 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2020 - 17:01

“Ο αληθινός Χριστιανός είναι αυτός που ζει με πίστη στον Ιησού Χριστό”

Διαδώστε:
“Ο αληθινός Χριστιανός είναι αυτός που ζει με πίστη στον Ιησού Χριστό”

“Ο αληθινός Χριστιανός είναι αυτός που ζει με πίστη στον Ιησού Χριστό” είπε Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020.

“Ζούμε με τη δουλειά των χεριών μας, από τη σκληρή δουλειά που καθορίζει τη ζωή μας, αλλά εσωτερικά, πραγματικά, τα μυαλά και οι ψυχές μας πρέπει να ζουν με πίστη στον Χριστό. Είναι ο αληθινός Χριστιανός αυτός που πιστεύει ότι η ζωή του σε αυτήν τη γη είναι αληθινή αν σχετίζεται με το μυστήριο της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Χριστού, επειδή είναι το μυστήριο της Σωτηρίας και της ελευθερίας μας” τόνισε ο Σεβασμιώτατος κατά το κήρυγμά του.

Κατέληξε λέγοντας: “Ο άνθρωπος – ένας αληθινός Χριστιανός – που ζει με πίστη στον Χριστό Ιησού, καλείται να δει ότι η λύτρωση του στη γη και στην αιωνιότητα προέρχεται από τη θυσία και την ανάσταση του Χριστού” δήλωσε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος κήρυξε χτες κατά τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου της Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής, προστάτιδας της Μολδαβίας, στο Μπαργκαουάν της Ρουμανίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων