07/09/2019 07/09/2019 Στην τελετή υποδοχής Ρουμάνων στρατιωτικών οι οποίο υπηρετούσαν στην ειρηνευτική δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν παραβρέθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κάτω Δουνάβεως κ. Κασσιανός. Η τελετή επαναπατρισμού πραγματοποιήθηκε στο πάρκο “La Elice” στο Γαλάτσι. Ακολούθησε Δοξολογία και σύντομες ομιλίες από τους εκπροσώπους του σταρτού. Ο Σεβ. κ. Κασσιανός τόνισε πως: “σήμερα είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς καθώς σας...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2019 - 16:06

Ο Αρχιεπ. Κ. Δουνάβεως ευλόγησε στρατιωτικούς

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Κ. Δουνάβεως ευλόγησε στρατιωτικούς

Στην τελετή υποδοχής Ρουμάνων στρατιωτικών οι οποίο υπηρετούσαν στην ειρηνευτική δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν παραβρέθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κάτω Δουνάβεως κ. Κασσιανός.

Η τελετή επαναπατρισμού πραγματοποιήθηκε στο πάρκο “La Elice” στο Γαλάτσι.

Ακολούθησε Δοξολογία και σύντομες ομιλίες από τους εκπροσώπους του σταρτού. Ο Σεβ. κ. Κασσιανός τόνισε πως: “σήμερα είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς καθώς σας υποδεχόμαστε πάλι στην πατρίδα. Με τη δύναμη του Θεού επιστρέφεται και πάλι στις οικογένειες”.

Ακολούθως ο ιεράρχης τίμησε στρατιωτικό ιερέα Ζαχαρία Παύλο με τη διάκριση του «Σταυρού του Αγίου Ανδρέα».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρέλαση του 30ου Τάγματος Μηχανικού “Άγιος Ανδρέας”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων