19/09/2019 19/09/2019 Στην ετήσια συνέλευση των στρατιωτικών ιερέων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας της Ρουμανίας, που διεξάγεται το τριήμερο 17 – 19 Σεπτεμβρίου στην Πεδιάδα Τουρζίι, παραβρέθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κλούζ κ. Ανδρέας. Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος εκπροσώπησε κατά την έναρξη των εργασιών τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ρουμανίας κ. Δανιήλ. Αρχικά τελέστηκε Δοξολογία στο στρατιωτικό παρεκκλήσιο με τον Αρχιεπίσκοπο κ....
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:50

Ο Αρχιεπ. Κλούζ κοντά στους στρατιωτικούς ιερείς

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Κλούζ κοντά στους στρατιωτικούς ιερείς

Στην ετήσια συνέλευση των στρατιωτικών ιερέων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας της Ρουμανίας, που διεξάγεται το τριήμερο 17 – 19 Σεπτεμβρίου στην Πεδιάδα Τουρζίι, παραβρέθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κλούζ κ. Ανδρέας.

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος εκπροσώπησε κατά την έναρξη των εργασιών τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ρουμανίας κ. Δανιήλ.

Αρχικά τελέστηκε Δοξολογία στο στρατιωτικό παρεκκλήσιο με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ανδρέα να αναφέρεται στο χαιρετισμό του στη σημασία των ενόπλων δυνάμεων και της πολεμικής αεροπορίας στη ρουμανική κοινωνία.

Στη συνέχεια κηρύχθηκε η έναρξη των εργασιών.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν οι προκλήσεις της ποιμαντικής διακονίας στο στράτευμα με τους στρατιωτικούς ιερείς να καταθέτουν τις εμπειρίες τους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων