18/03/2020 18/03/2020 Στο σπίτι και στο διαδίκτυο μεταφέρονται οι δραστηριότητες της δράσης “Μάρτιος, Μήνας για τη Ζωή”, που τελούνται φέτος στη Ρουμανία με τις ευλογίες της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής που τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Pro Vita της Αρχιεπισκοπής Ιασίου , είχαν προγραμματιστεί δράσεις αναφορικά με την αξία της οικογένειας, την εγκυμοσύνη,...
18 Μαρτίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 9:12

Ο “Μήνας για τη Ζωή” μεταφέρεται στο σπίτι

Διαδώστε:
Ο “Μήνας για τη Ζωή” μεταφέρεται στο σπίτι

Στο σπίτι και στο διαδίκτυο μεταφέρονται οι δραστηριότητες της δράσης “Μάρτιος, Μήνας για τη Ζωή”, που τελούνται φέτος στη Ρουμανία με τις ευλογίες της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής που τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Pro Vita της Αρχιεπισκοπής Ιασίου , είχαν προγραμματιστεί δράσεις αναφορικά με την αξία της οικογένειας, την εγκυμοσύνη, τις αμβλώσεις, αλλά και την εμπορία ανθρώπων κλπ.
Λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στην οργάνωση δημόσιων εκδηλώσεων, εξαιτίας του COVID-19 οι δράσεις προσαρμόζονται αναλόγως, ενώ η Μεγάλη Πορεία για την Ζωή που είχε προγραμματιστεί για το τέλος Μαρτίου, μετατίθεται για τις 17 Μαΐου.
Σε αυτό το πλαίσιο, εθελοντές της Pro Vita έχουν αναρτήσει διάφορες προτάσεις για διαδικτυακές δράσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, η οργάνωση θα βραβεύσει τις 30 πιο όμορφες δραστηριότητες Υπέρ της Ζωής που οργανώθηκαν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 στο σπίτι και στο διαδίκτυο.
“Σας προσκαλούμε στο διαδικτυακό περιβάλλον για να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες μας αφιερωμένες στη ζωή, τη μητέρα, το παιδί, την οικογένεια, τις δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για ένα κλικ μακριά”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων