20/06/2022 20/06/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τεργκοβίστε κ. Νήφωνα διόρισε στη θέση του Αντιπροέδρου το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών.  Ο Επίσκοπος της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας αναλαμβάνει τη θέση την οποία κατείχε μέχρι και την εκδημία του ο Μητροπολίτης Σασίμων κυρός Γεννάδιος. Ο Σεβασμιώτατος κ. Νήφων υπηρετεί, επίσης, επί του παρόντος στην εκτελεστική επιτροπή του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και...
20 Ιουνίου, 2022 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2022 - 13:42

Ο Μητροπολίτης Τεργκοβίστε νέος Αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τεργκοβίστε νέος Αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τεργκοβίστε κ. Νήφωνα διόρισε στη θέση του Αντιπροέδρου το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών. 

Ο Επίσκοπος της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας αναλαμβάνει τη θέση την οποία κατείχε μέχρι και την εκδημία του ο Μητροπολίτης Σασίμων κυρός Γεννάδιος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νήφων υπηρετεί, επίσης, επί του παρόντος στην εκτελεστική επιτροπή του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και ως συντονιστής της Επιτροπής Δημοσίων Θεμάτων. Υπηρετεί επίσης στην εκτελεστική επιτροπή της Κοινής Ομάδας Εργασίας μεταξύ της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και του ΠΣΕ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων