10/10/2023 10/10/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεσσαραβίας κ. Πέτρος υπέγραψε συμφωνία με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Υποστήριξης Κοινοτικών Πρωτοβουλιών και Αθλητισμού (ASICS) για την υποστήριξη φιλανθρωπικών έργων στην περιοχή της Μητρόπολης. Η συμφωνία προβλέπει ότι κάθε Κυριακή θα παρέχονται 100 ζεστά γεύματα σε άτομα που έχουν ανάγκη. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 9:10

Ο Μητροπολίτης Βεσσαραβίας υπέγραψε συμφωνία για την υποστήριξη φιλανθρωπικών έργων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βεσσαραβίας υπέγραψε συμφωνία για την υποστήριξη φιλανθρωπικών έργων

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεσσαραβίας κ. Πέτρος υπέγραψε συμφωνία με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Υποστήριξης Κοινοτικών Πρωτοβουλιών και Αθλητισμού (ASICS) για την υποστήριξη φιλανθρωπικών έργων στην περιοχή της Μητρόπολης.

Η συμφωνία προβλέπει ότι κάθε Κυριακή θα παρέχονται 100 ζεστά γεύματα σε άτομα που έχουν ανάγκη. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Κισινάου και στην κατοικία των δικαιούχων.

Ο ASICS εκπροσωπήθηκε στην υπογραφή της συμφωνίας από τον Plamen Milanov, Επίτιμο πρόεδρο, και τον Alexandru Gîscă, πρόεδρο του Συμβουλίου ASICS.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη και τόνισε την επιθυμία του να δρομολογηθούν και άλλα έργα για το καλό της κοινότητας.

Η Ιερά Μητρόπολη Βεσσαραβίας προσφέρει καθημερινά ζεστά μεσημεριανά γεύματα μέσω του έργου Κινητής Καντίνας «Κοντά στον Γείτονα» της Κοινωνικής Αποστολής «Διακονία». Η καντίνα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή.

     

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: mitropoliabasarabiei

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων