19/06/2019 19/06/2019 Μήνυμα ευλογίας και ενθάρρυνσης σε όλους τους μαθητές και τους φοιτητές που δίνουν εξετάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, στέλνει ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. “Η Εκκλησία και το Σχολείο είναι πάντα στο δρόμο σας προς την πνευματική σας προετοιμασία, ένα μονοπάτι όμορφο που δίνει ένα φως στην κοινωνία και χαρά για τη χώρα”...
19 Ιουνίου, 2019 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2019 - 13:20

Ο Πατρ. Δανιήλ ευλογεί τους μαθητές

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Δανιήλ ευλογεί τους μαθητές

Μήνυμα ευλογίας και ενθάρρυνσης σε όλους τους μαθητές και τους φοιτητές που δίνουν εξετάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, στέλνει ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

“Η Εκκλησία και το Σχολείο είναι πάντα στο δρόμο σας προς την πνευματική σας προετοιμασία, ένα μονοπάτι όμορφο που δίνει ένα φως στην κοινωνία και χαρά για τη χώρα” ανέφερε και πρόσθεσε: “Οι εξετάσεις θα σας δώσουν μια επιβεβαίωση της δουλειάς σας τα τελευταία σχολικά έτη και θα είναι μια ευκαιρία να μοιραστείτε τη χαρά αυτή με τους δασκάλους και τους γονείς σας”.
Και καταλήγει λέγοντας: “Καλούμε όλους τους ιερείς να έρθουν κοντά σας μέσα από προσευχή, ενθάρρυνση και οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη υποστήριξη, ειδικά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων