29/01/2021 29/01/2021 Τη θλίψη του για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα με την πυρκαγιά σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου εκφράζει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. «Έμαθα με πόνο για την τραγωδία που προκλήθηκε από την πυρκαγιά στο νοσοκομείο στο Βουκουρέστι, την Παρασκευή το πρωί, 29 Ιανουαρίου 2021, μια πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα...
29 Ιανουαρίου, 2021 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2021 - 16:13

Ο Πατρ. Δανιήλ για την φονική πυρκαγιά σε νοσοκομείο

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Δανιήλ για την φονική πυρκαγιά σε νοσοκομείο

Τη θλίψη του για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα με την πυρκαγιά σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου εκφράζει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

«Έμαθα με πόνο για την τραγωδία που προκλήθηκε από την πυρκαγιά στο νοσοκομείο στο Βουκουρέστι, την Παρασκευή το πρωί, 29 Ιανουαρίου 2021, μια πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 5 άνθρωποι κι άλλοι 102 να μεταφερθούν σε άλλα νοσοκομεία στην πρωτεύουσα» τονίζει ο Μακαριώτατος, υπογραμμίζοντας ότι προσεύχεται στον Θεό για τις ψυχές των θανόντων και για την επούλωση των πληγών των τραυματιών.

«Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα συλλυπητηρίων και παρηγοριάς στις οικογένειες των θανόντων, τους συγγενείς και τους φίλους τους, καθώς και σε όλο το ιατρικό προσωπικό που τους φρόντιζε και που προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή τους» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Πατριάρχης Ρουμανίας.

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε κεντρικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Ρουμανίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον πέντε ασθενείς. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται επίσης 19 ασθενείς με κορωνοϊό.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο του νοσοκομείου αναγκάζοντας τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να το εκκενώσουν, απομακρύνοντας περίπου 100 ασθενείς.

Προς το παρόν παραμένει αδιευκρίνιστος ο αριθμός των τραυματιών από την πυρκαγιά, την οποία έπειτα από ώρες έθεσαν υπό έλεγχο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων