10/10/2019 10/10/2019 Άνθρωποι που με το έργο τους βοήθησαν στην στήριξη της διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία, τιμήθηκαν από τον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, ο οποίος τους απένειμε το Αναμνηστικό Μετάλλιο της Χρονιάς. Ο Πατριάρχης Δανιήλ τους ευχαρίστησε και τους ενθάρρυνε να παραμείνουν «σε κατάσταση εγρήγορσης και δράσης». “Είναι ένα μεγάλο, ιερό, ιεραποστολικό έργο, τη σημασία του...
10 Οκτωβρίου, 2019 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2019 - 8:55

Ο Πατρ. Δανιήλ και οι καρποί των πνευματικών επενδύσεων

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Δανιήλ και οι καρποί των πνευματικών επενδύσεων

Άνθρωποι που με το έργο τους βοήθησαν στην στήριξη της διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία, τιμήθηκαν από τον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, ο οποίος τους απένειμε το Αναμνηστικό Μετάλλιο της Χρονιάς. Ο Πατριάρχης Δανιήλ τους ευχαρίστησε και τους ενθάρρυνε να παραμείνουν «σε κατάσταση εγρήγορσης και δράσης».

“Είναι ένα μεγάλο, ιερό, ιεραποστολικό έργο, τη σημασία του οποίου δεν μπορούμε να αντιληφθούμε αρκετά σήμερα. Κι αυτό γιατί  οι καρποί των πνευματικών επενδύσεων φαίνονται αργότερα» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι  η χριστιανική εκπαίδευση, είναι μια προετοιμασία όχι μόνο για την επίγεια ζωή αλλά και για τη ζωή μετά το θάνατο, δηλαδή τη ζωή της Βασιλείας των Ουρανών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων