21/12/2019 21/12/2019 Στη τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ρουμανικό κοινοβούλιο σήμερα, παραβρέθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.  Ο κ. Γιοχάνις επανεξελέγη για την επόμενη πενταετία στη θέση του Προέδρου στις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου. Η τελετή ξεκίνησε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ρουμανίας, ενώ ακολούθησε η ανάγνωση της  απόφασης...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2019 - 19:20

Ο Πατρ. Δανιήλ στην ορκωμοσία του Προέδρου της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Δανιήλ στην ορκωμοσία του Προέδρου της Ρουμανίας

Στη τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ρουμανικό κοινοβούλιο σήμερα, παραβρέθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. 

Ο κ. Γιοχάνις επανεξελέγη για την επόμενη πενταετία στη θέση του Προέδρου στις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου.

Η τελετή ξεκίνησε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ρουμανίας, ενώ ακολούθησε η ανάγνωση της  απόφασης επικύρωσης του αποτελέσματος των εκλογών από τον Πρόεδρο του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ρουμανίας κ. Βαλέριο Ντορνεάνου.

Ακολούθησε η ανάγνωση του όρκου από τον Ρουμάνο Πρόεδρο, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Μαρσέλ Τσιολάκου κάλεσε στο βήμα τον Μακαριώτατο κ.κ. Δανιήλ προκειμένου να ευχηθεί στον Πρόεδρο για την νέα του θητεία.

Ακολούθως ο  κ. Γιοχάνις προέβη στις προγραμματικές δηλώσεις και στους στόχους που θα κληθεί να υλοποιήσει.

Φωτογραφίες: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων