08/12/2020 08/12/2020 Είκοσι έξι νέοι από την Ορθόδοξη Κοινότητα Κωφών “Άγιος Μελέτιος” στο Βουκουρέστι έλαβαν δώρα από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο Άγιος Νικόλαος στα παιδικά σπίτια», που διοργανώνεται από τον Κοινωνικό-Φιλανθρωπικό Τομέα του Πατριαρχείου Ρουμανίας, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό-Φιλανθρωπικό και...
08 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2020 - 9:43

Ο Πατρ. Ρουμανίας κοντά στους νέους με προβλήματα ακοής

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Ρουμανίας κοντά στους νέους με προβλήματα ακοής

Είκοσι έξι νέοι από την Ορθόδοξη Κοινότητα Κωφών “Άγιος Μελέτιος” στο Βουκουρέστι έλαβαν δώρα από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο Άγιος Νικόλαος στα παιδικά σπίτια», που διοργανώνεται από τον Κοινωνικό-Φιλανθρωπικό Τομέα του Πατριαρχείου Ρουμανίας, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό-Φιλανθρωπικό και Ιεραποστολικό Τομέα της Αρχιεπισκοπής του Βουκουρεστίου.

Τα δώρα αποτελούνταν από γλυκά, παπούτσια και την έκδοση “Ιστορίες από την Αγία Γραφή για παιδιά και γονείς” .
Η Αρχιεπισκοπή του Βουκουρεστίου έχει ξεκινήσει εργασίες για την κατασκευή ενός κοινωνικού κέντρου για την κοινότητα των κωφών στην πρωτεύουσα και στις γύρω περιοχές.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων