03/12/2019 03/12/2019 Με την παρουσία του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ πραγματοποιήθηκε χθες 2 Δεκεμβρίου η πανηγυρική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας της Ρουμανίας, με αφορμή την  Εθνική Εορτή της χώρας. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και εν συνεχεία ακολούθησαν ομιλίες της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας. Ο...
03 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2019 - 8:58

Ο Πατρ. Ρουμανίας στο Κοινοβούλιο της χώρας

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Ρουμανίας στο Κοινοβούλιο της χώρας

Με την παρουσία του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ πραγματοποιήθηκε χθες 2 Δεκεμβρίου η πανηγυρική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας της Ρουμανίας, με αφορμή την  Εθνική Εορτή της χώρας.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και εν συνεχεία ακολούθησαν ομιλίες της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.

Ο Πατριάρχης ευλόγησε την συνεδρίαση, μίλησε για τη σημασία της εθνικής ενότητας και κάλεσε τους βουλευτές να τελούν το έργο τους με βάση τις χριστιανικές παραδοσιακές αξίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων