31/05/2019 31/05/2019 Επίσημη τριήμερη επίσκεψη στο Πατριαρχείο της Ρουμανίας πραγματοποιεί ο πάπας Φραγκίσκος. Το αεροπλάνο που μετέφερε τον ποντίφικα έφτασε στο Βουκουρέστι στις 11:30 το πρωί. Αργά το μεσημέρι ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ υποδέχτηκε στο Πατριαρχικό Μέγαρο τον πάπα Φραγκίσκο. “Το ευαγγέλιο μας καλεί για την προώθηση της δικαιοσύνης, της συμφιλίωσης και της αλληλεγγύης στην κοινωνία...
31 Μαΐου, 2019 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2019 - 19:11

Ο Πατρ. Ρουμανίας υποδέχτηκε τον πάπα Φραγκίσκο

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Ρουμανίας υποδέχτηκε τον πάπα Φραγκίσκο

Επίσημη τριήμερη επίσκεψη στο Πατριαρχείο της Ρουμανίας πραγματοποιεί ο πάπας Φραγκίσκος. Το αεροπλάνο που μετέφερε τον ποντίφικα έφτασε στο Βουκουρέστι στις 11:30 το πρωί. Αργά το μεσημέρι ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ υποδέχτηκε στο Πατριαρχικό Μέγαρο τον πάπα Φραγκίσκο. “Το ευαγγέλιο μας καλεί για την προώθηση της δικαιοσύνης, της συμφιλίωσης και της αλληλεγγύης στην κοινωνία για την αγάπη του Χριστού για όλους τους ανθρώπους να γίνεται αντιληπτή ως μια ευλογία, ειρήνη και χαρά, για τα άτομα και για τα έθνη” ανέφερε στον επίσημο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ. Στη συνέχεια ακολούθησε σύντομη επίσκεψη του πάπα στην Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου της Ρουμανίας όπου είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά τα μέλη της Συνόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων