18/12/2020 18/12/2020 Τους χιλιάδες πιστούς που του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ευχαρίστησε με μήνυμά του ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.  “Σας ευχαριστώ για τις θερμές ευχές που μας στείλατε με την ευκαιρία της ονομαστικής μας εορτής μέσω των κοινωνικών δικτύων. Προσευχόμαστε στον Τριαδικό Θεό για να σας χαρίζει πολλά χρόνια...
18 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2020 - 18:29

Ο Πατριάρχης Δανιήλ ευχαρίστησε τους πιστούς για τις χιλιάδες ευχές

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Δανιήλ ευχαρίστησε τους πιστούς για τις χιλιάδες ευχές

Τους χιλιάδες πιστούς που του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ευχαρίστησε με μήνυμά του ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. 

“Σας ευχαριστώ για τις θερμές ευχές που μας στείλατε με την ευκαιρία της ονομαστικής μας εορτής μέσω των κοινωνικών δικτύων. Προσευχόμαστε στον Τριαδικό Θεό για να σας χαρίζει πολλά χρόνια με υγεία και χαρά, ειρήνη και ενίσχυση σε κάθε δραστηριότητα που πραγματοποιείτε!”, έγραψε στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων