22/05/2023 22/05/2023 Τα βραβεία σε όσους συμμετείχαν στον Εθνικό Κατηχητικό Διαγωνισμό με θέμα: “Μικροί και μεγάλοι υμνούν τον Κύριο” επέδωσε χθες ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Ο υπεύθυνος του προγράμματος, Nicușor Beldiman, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τον σκοπό της συγκεκριμένης δράσης....
22 Μαΐου, 2023 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2023 - 11:15

Ο Πατριάρχης Δανιήλ βράβευσε μικρούς και μεγάλους που ύμνησαν τον Κύριο

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Δανιήλ βράβευσε μικρούς και μεγάλους που ύμνησαν τον Κύριο

Τα βραβεία σε όσους συμμετείχαν στον Εθνικό Κατηχητικό Διαγωνισμό με θέμα: “Μικροί και μεγάλοι υμνούν τον Κύριο” επέδωσε χθες ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος, Nicușor Beldiman, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τον σκοπό της συγκεκριμένης δράσης.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Γραφείο Κατήχησης Νέων του Θεολογικού-Εκπαιδευτικού Τομέα του Πατριαρχείου Ρουμανίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Από κάθε ομάδα που έλαβε το πρώτο βραβείο βραβεύτηκε ένα παιδί και ένας υπεύθυνος που συντόνιζε το πρόγραμμα.

Οι νικητές από την κατηχητική ομάδα και οι συντονιστές τους έλαβαν το “Τιμητικό Δίπλωμα της Χρονιάς 2023”. Εκτός από το δίπλωμα, τα παιδιά και οι νέοι νικητές έλαβαν ως έπαθλο βιβλία που εκδόθηκαν από τους Εκδοτικούς Οίκους του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Η απονομή των βραβείων έλαβε χώρα στο πλαίσιο του πανηγυρικού εορτασμού του Πατριαρχικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βουκουρέστι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων