22/02/2023 22/02/2023 Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκστρατείας «Table of Joy», ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ προσέφερε τρεις τόνους εμφιαλωμένο νερό και 250 εικόνες της Υπεραγίας Θεοτόκου στους κατοίκους της περιοχής Ονέστι, στην κομητεία Μπακάου της Ρουμανίας. «Τα δώρα προσφέρονται από τον Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ για να βοηθήσει όλους τους άπορους ηλικιωμένους στο Ονέστι. Αυτό το κοινωνικό έργο...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 13:13

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας έστειλε 3 τόνους εμφιαλωμένο νερό και 250 εικόνες της Θεοτόκου στο Ονέστι

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας έστειλε 3 τόνους εμφιαλωμένο νερό και 250 εικόνες της Θεοτόκου στο Ονέστι

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκστρατείας «Table of Joy», ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ προσέφερε τρεις τόνους εμφιαλωμένο νερό και 250 εικόνες της Υπεραγίας Θεοτόκου στους κατοίκους της περιοχής Ονέστι, στην κομητεία Μπακάου της Ρουμανίας.

«Τα δώρα προσφέρονται από τον Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ για να βοηθήσει όλους τους άπορους ηλικιωμένους στο Ονέστι. Αυτό το κοινωνικό έργο πραγματοποιείται υπό τον συντονισμό και τις προσπάθειες του π. Ioan Bârgăoanu, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια παρέχει καθημερινά σε 300 φτωχούς από το Ονέστι δωρεάν ζεστό φαγητό. Ο Μακαριώτατος παρέχει και πνευματική τροφή στους ωφελούμενους, προσφέροντάς τους μια εικόνα με τη Μητέρα του Θεού, γιατί είναι προστάτιδα όλων και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων», είπε ο π. Florin Ionică της ενορίας Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτη» και Αγίου Παχώμιου από το Gledin, στην περιοχή Afumati, ανατολικά της κομητείας Ίλφοβ.

Με πληροφορίες από basilica, ziarullumina

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων