23/12/2021 23/12/2021 Ομάδα νεαρών ωφελούμενων του Συλλόγου Down Plus από το Βουκουρέστι τραγούδησε τα κάλαντα στον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στην Πατριαρχική Κατοικία. Ο Μακαριώτατος ευλόγησε τους νέους, λέγοντας:«Τραγουδήσατε πολύ όμορφα και μεταφέρατε χαρά». «Αυξήσατε τη χαρά μας με το να είστε εδώ και να τραγουδάτε τα κάλαντα», τόνισε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, συγχαίροντας...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 14:36

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας ευλόγησε παιδιά με σύνδρομο Down

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας ευλόγησε παιδιά με σύνδρομο Down

Ομάδα νεαρών ωφελούμενων του Συλλόγου Down Plus από το Βουκουρέστι τραγούδησε τα κάλαντα στον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στην Πατριαρχική Κατοικία. Ο Μακαριώτατος ευλόγησε τους νέους, λέγοντας:«Τραγουδήσατε πολύ όμορφα και μεταφέρατε χαρά».

«Αυξήσατε τη χαρά μας με το να είστε εδώ και να τραγουδάτε τα κάλαντα», τόνισε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, συγχαίροντας τον Σύλλογο Down Plus του Βουκουρεστίου για τις δραστηριότητές του. «Σας ευχόμαστε η εορτή της Γέννησης να φέρει μεγάλη χαρά, βοήθεια από τον Θεό και ευλογία. Να είστε ευλογημένοι και να απολαύσετε τα όμορφα τραγούδια και τη μεταξύ σας φιλία. Καλή χρονιά!».

Πηγή φωτογραφίας: Basilica.ro / Mircea Florescu

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων