29/12/2022 29/12/2022 Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ για την εκλογή του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου στην θέση του 76ου Αρχιεπισκόπου Κύπρου. “Με την ευκαιρία της εκλογής σας στην θέση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου σας συγχαίρουμε και προσευχόμαστε στον Σωτήρα Ιησού Χριστό να εκπληρώσετε την νέα σας αποστολή που σας ανατέθηκε”, όπως αναφέρει στην αρχή του...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 13:08

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ για την εκλογή του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου στην θέση του 76ου Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

“Με την ευκαιρία της εκλογής σας στην θέση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου σας συγχαίρουμε και προσευχόμαστε στον Σωτήρα Ιησού Χριστό να εκπληρώσετε την νέα σας αποστολή που σας ανατέθηκε”, όπως αναφέρει στην αρχή του μηνύματός του ο Μακαριώτατος, και προσθέτει:

“Εκ μέρους των μελών της Ιεράς Συνόδου, του κλήρου και των πιστών της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας, σας ευχόμαστε ευλογημένα έτη στην υπηρεσία του ευσεβούς λαού της Κύπρου και πολλή βοήθεια από τον Θεό στο όλο έργο σας. Χρόνια καλά και ευλογημένα!”.

Σημειώνεται ότι πρόθεση του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου είναι η τελετή ενθρόνισης να πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου 2023.

Πηγή φωτογραφίας: EPA EFE

Πηγή Basilica.ro (Iulian Dumitrascu)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων