18/02/2021 18/02/2021 Τις ευχές του για την εκλογή του νέου Προκαθημένου της Εκκλησίας της Σερβίας έστειλε λίγη ώρα μετά την εκλογή ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. “Προσευχόμαστε στον Σωτήρα Ιησού Χριστό να σας δώσει πολλά πνευματικά εφόδια στη νέα αποστολή που σας έχει ανατεθεί’, σημειώνει. “Εκ μέρους των μελών της Ιεράς Συνόδου, των κληρικών και των πιστών...
18 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:04

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας για την εκλογή του Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας για την εκλογή του Πατριάρχη Σερβίας

Τις ευχές του για την εκλογή του νέου Προκαθημένου της Εκκλησίας της Σερβίας έστειλε λίγη ώρα μετά την εκλογή ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

“Προσευχόμαστε στον Σωτήρα Ιησού Χριστό να σας δώσει πολλά πνευματικά εφόδια στη νέα αποστολή που σας έχει ανατεθεί’, σημειώνει.

“Εκ μέρους των μελών της Ιεράς Συνόδου, των κληρικών και των πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας, σας ευχόμαστε να είναι πολλά τα έτη σας στη διακονία του πιστού λαού της Σερβίας. Η βοήθεια του Θεού να ενισχύει το έργο του Μακαριώτατου’, καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων