09/09/2020 09/09/2020 “Η εορτή της Γεννήσεως της Θεοτόκου, μας διδάσκει ότι η Παναγία είναι καρπός των προσευχών των γονιών της, και πως όσοι δεν έχουν παιδιά θα πρέπει να προσεύχονται περισσότερο” σχολίασε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ με αφορμή το Γενέσιο της Θεοτόκου. Ο Μακαριώτατος υπογράμμισε επίσης ότι, όσοι -παρά τις προσευχές προς τον Κύριο- δεν καταφέρουν...
09 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2020 - 8:44

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας για την υιοθεσία

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας για την υιοθεσία

“Η εορτή της Γεννήσεως της Θεοτόκου, μας διδάσκει ότι η Παναγία είναι καρπός των προσευχών των γονιών της, και πως όσοι δεν έχουν παιδιά θα πρέπει να προσεύχονται περισσότερο” σχολίασε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ με αφορμή το Γενέσιο της Θεοτόκου.

Ο Μακαριώτατος υπογράμμισε επίσης ότι, όσοι -παρά τις προσευχές προς τον Κύριο- δεν καταφέρουν να αποκτήσουν παιδιά μπορούν να υιοθετήσουν ή ακόμα και να φροντίσουν οικογένειες με πολλά παιδιά.

“Υπάρχουν πολλές φτωχές οικογένειες. Ο μόνος πλούτος τους είναι τα πολλά παιδιά. Όποιος βοηθά αυτούς τους γονείς και αυτά τα παιδιά κάνει έργο γονικής αγάπης. Εκείνοι που υιοθετούν παιδιά γίνονται γονείς μέσω της αγάπης” σχολίασε ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας.

“Μια άλλη πτυχή που πρέπει να θυμάστε αυτή την ημέρα, είναι ότι η Θεοτόκος δεν γεννήθηκε τυχαία, αλλά ήταν μέρος ενός σχεδίου του Θεού” υπογράμμισε και κάλεσε τους γονείς να βοηθούν τα παιδιά τους να καλλιεργούν τα ταλέντα και τα χαρίσματά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων