02/03/2019 02/03/2019 Η έκθεση φωτογραφίας «τα χωριά της Ρουμανίας» ξεκίνησε την Τετάρτη στο Πατριαρχικό Μέγαρο, παρουσία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ. Η παρουσίαση της έκθεσης έγινε από τον Αουριλιάν Ευθυμίου, διευθυντή του πρακτορείου ειδήσεων Basilica. Ο κύριος Ευθυμίου τόνισε ότι η έκθεση είναι το πρώτο έργο στο είδος του, διοργανώθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Basillica και...
02 Μαρτίου, 2019 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2019 - 17:39

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας σε έκθεση φωτογραφίας για την ύπαιθρο

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ρουμανίας σε έκθεση φωτογραφίας για την ύπαιθρο

Η έκθεση φωτογραφίας «τα χωριά της Ρουμανίας» ξεκίνησε την Τετάρτη στο Πατριαρχικό Μέγαρο, παρουσία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ.

Η παρουσίαση της έκθεσης έγινε από τον Αουριλιάν Ευθυμίου, διευθυντή του πρακτορείου ειδήσεων Basilica.

Ο κύριος Ευθυμίου τόνισε ότι η έκθεση είναι το πρώτο έργο στο είδος του, διοργανώθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Basillica και «παρουσιάζει τις αξίες και τις  παραδόσεις των ρουμανικών χωριών».

Εξέφρασε, μάλιστα, την ευγνωμοσύνη του προς τον Πατριάρχη Ρουμανίας, ο οποίος ευλόγησε και υποστήριξε αυτό το έργο, τους συμμετέχοντες και όλους τους συντελεστές, οι οποίοι συμφώνησαν  να οργανωθεί η εκδήλωση.

 

 

Ο Πατριάρχης κ. κ. Δανιήλ επεσήμανε ότι ο σκοπός των φωτογραφιών που εκτίθενται δεν είναι μόνο να “εντυπωσιάσουν συναισθηματικά, να συγκινήσουν αλλά να μας κάνουν να κάνουμε ένα έργο υπέρ του χωριού”. Στη συνέχεια,  ομίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της υπαίθρου.

 

 

Φωτογραφίες: Basillica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων