11/10/2019 11/10/2019   Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 10 Οκτωβρίου η Μοναστική Σύναξη των Ιερών Μονών της Αρχιεπισκοπής του Βουκουρεστίου, προεδρεύοντος του  Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. “Η φετινή μοναστική σύνταξη έχει πέντε διαστάσεις που είναι πολύ σημαντικές ως προτεραιότητα: λειτουργική, πολιτιστική, ιεραποστολική, συμβουλευτική και πρακτική» σχολίασε ο Πατριάρχης αναφερόμενος στον πολυδιάστατο ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι Ιερές Μονές...
11 Οκτωβρίου, 2019 - 8:26
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2019 - 8:45

Ο πολυδιάστατος ρόλος των Ιερών Μονών

Διαδώστε:
Ο πολυδιάστατος ρόλος των Ιερών Μονών

 

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 10 Οκτωβρίου η Μοναστική Σύναξη των Ιερών Μονών της Αρχιεπισκοπής του Βουκουρεστίου, προεδρεύοντος του  Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

“Η φετινή μοναστική σύνταξη έχει πέντε διαστάσεις που είναι πολύ σημαντικές ως προτεραιότητα: λειτουργική, πολιτιστική, ιεραποστολική, συμβουλευτική και πρακτική» σχολίασε ο Πατριάρχης αναφερόμενος στον πολυδιάστατο ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι Ιερές Μονές στην σύγχρονη εποχή.

Αναφέρθηκε μάλιστα στην αποστολή που καλούνται να φέρουν σε πέρας οι μοναστικές κοινότητας, τονίζοντας ιδιαίτερα την συνεισφορά τους στον πολιτισμό αλλά και στον προσκηνυματικό τουρισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων