26/05/2023 26/05/2023 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ δέχθηκε την Τετάρτη, 24 Μαϊου, στην Πατριαρχική Κατοικία στο Βουκουρέστι τον Πρέσβη της Ρουμανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Νταν Μιχαλάκε. Ο Πρέσβης ανέφερε σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ότι: «Συζήτησα με τον Μακαριώτατο για τα προβλήματα της ρουμανικής κοινότητας στην Κύπρο και για τις σχέσεις της Ρουμανικής...
26 Μαΐου, 2023 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2023 - 14:47

Ο Πρέσβης της Ρουμανίας στην Κύπρο επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Δανιήλ

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Ρουμανίας στην Κύπρο επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Δανιήλ

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ δέχθηκε την Τετάρτη, 24 Μαϊου, στην Πατριαρχική Κατοικία στο Βουκουρέστι τον Πρέσβη της Ρουμανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Νταν Μιχαλάκε.

Ο Πρέσβης ανέφερε σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ότι: «Συζήτησα με τον Μακαριώτατο για τα προβλήματα της ρουμανικής κοινότητας στην Κύπρο και για τις σχέσεις της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Κύπρου».

Στη συνάντηση της Τετάρτης συμμετείχε και ο Καθηγητής Γεώργιος Γρηγορίτα, Πατριαρχικός Σύμβουλος της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Κατά τρέχοντα μήνα ο Ρουμάνος διπλωμάτης είχε συναντηθεί, επίσης, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιο.

Στη συνάντηση με τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Κύπρου συζητήθηκαν νέα έργα για τους Ρουμάνους που ζουν στην Κύπρο καθώς και θέματα συνεργασίας μεταξύ της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων