12/05/2020 12/05/2020 Στις 10 Μαΐου ο Πρόεδρος της Μολδαβίας Ίγκορ Ντοντόν συνοδευόμενος από την οικογένειά του επισκέφτηκαν την πρώτη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στο Κισινάου μετά την άρση της καραντίνας. Ο επικεφαλής του κράτους συνεχάρη τον προϊστάμενο του ναού, πρωθιερέα Νικολάι Φλορίνσκι με τα 60 χρόνια από την γέννησή του και με...
12 Μαΐου, 2020 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2020 - 12:02

Ο πρόεδρος της Μολδαβίας στην πρώτη Θ. Λειτουργία μετά την καραντίνα

Διαδώστε:
Ο πρόεδρος της Μολδαβίας στην πρώτη Θ. Λειτουργία μετά την καραντίνα

Στις 10 Μαΐου ο Πρόεδρος της Μολδαβίας Ίγκορ Ντοντόν συνοδευόμενος από την οικογένειά του επισκέφτηκαν την πρώτη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στο Κισινάου μετά την άρση της καραντίνας.

Ο επικεφαλής του κράτους συνεχάρη τον προϊστάμενο του ναού, πρωθιερέα Νικολάι Φλορίνσκι με τα 60 χρόνια από την γέννησή του και με 30 χρόνια της διακονίας του.

Οι Θείες Λειτουργίες στη Μολδαβία είχαν απαγορευτεί λόγω των μέτρων πρόληψης για την πανδημία του κορωνοϊού από τα μέσα Μαρτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων