18/05/2023 18/05/2023 Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκκλησία και Νοσοκομείο», ο Σύλλογος «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» της Επισκοπής Χουσίου προσέφερε φάρμακα, ορούς και είδη υγιεινής στο Δημοτικό Νοσοκομείο «Dimitrie Castroian» στο Χούσι. Μέσω της συγκεκριμένης δράσης «ήρθαμε να στηρίξουμε τους ασθενείς και τις υγειονομικές μονάδες από τον νομό και ευρύτερα, με υγειονομικά υλικά, φάρμακα, έπιπλα και καταναλωτικά αγαθά», είπε ο...
18 Μαΐου, 2023 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2023 - 14:33

Ο Σύλλογος «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» Χουσίου προσέφερε φάρμακα και υγειονομικό υλικό για το Δημοτικό Νοσοκομείο

Διαδώστε:
Ο Σύλλογος «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» Χουσίου προσέφερε φάρμακα και υγειονομικό υλικό για το Δημοτικό Νοσοκομείο

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκκλησία και Νοσοκομείο», ο Σύλλογος «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» της Επισκοπής Χουσίου προσέφερε φάρμακα, ορούς και είδη υγιεινής στο Δημοτικό Νοσοκομείο «Dimitrie Castroian» στο Χούσι.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης «ήρθαμε να στηρίξουμε τους ασθενείς και τις υγειονομικές μονάδες από τον νομό και ευρύτερα, με υγειονομικά υλικά, φάρμακα, έπιπλα και καταναλωτικά αγαθά», είπε ο π. Βλαντιμίρ Μπερεγόι (Vladimir Beregoi), πρόεδρος του Συλλόγου Χουσίου «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία».

«Έχουμε μια ωραία συνεργασία με όλο το ιατρικό προσωπικό, τους οποίους ευχαριστούμε για τις προσπάθειές τους να στηρίξουν τους πονεμένους», είπε.

Ο Σύλλογος «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» Χουσίου είναι ένας μη κυβερνητικός σύλλογος της Επισκοπής Χουσίου που ιδρύθηκε το 2018 με την ευλογία του Επισκόπου κ. Ιγνατίου και δραστηριοποιείται στον τομέα των κοινοτικών κοινωνικών υπηρεσιών, με στόχο την ανάπτυξη εδαφικών κοινοτήτων.

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου Χουσίου απευθύνονται σε παιδιά, νέους, ενήλικες, ηλικιωμένους, άστεγους, άτομα με αναπηρία, άτομα που πάσχουν από εξαρτήσεις και άτομα που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

 

Πηγή: Basilica (Iulian Dumitrascu)

Φωτογραφίες: Episcopia Huşilor

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων