27/01/2020 27/01/2020 “Η κοινή γνώμη έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν, όχι μόνο στη σύγχρονη κοινωνία, αλλά ο Θεός δεν αξιολογεί τους ανθρώπους σύμφωνα με τη γενική γνώμη του κοινού, αλλά σύμφωνα με την εσωτερική τους κατάσταση” Αυτά δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ και πρόσθεσε: “Γνωρίζοντας τις εσωτερικές πτυχές, που δεν είναι ορατές από το ανθρώπινο...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 8:00

Ο Θεός δεν κρίνει σύμφωνα με την κοινή γνώμη

Διαδώστε:
Ο Θεός δεν κρίνει σύμφωνα με την κοινή γνώμη

“Η κοινή γνώμη έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν, όχι μόνο στη σύγχρονη κοινωνία, αλλά ο Θεός δεν αξιολογεί τους ανθρώπους σύμφωνα με τη γενική γνώμη του κοινού, αλλά σύμφωνα με την εσωτερική τους κατάσταση” Αυτά δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ και πρόσθεσε:
“Γνωρίζοντας τις εσωτερικές πτυχές, που δεν είναι ορατές από το ανθρώπινο βλέμμα, γνωρίζοντας την επιθυμία καθενός να αλλάξει πνευματικά, ο Χριστός πρώτα προσφέρει βοήθεια και στη συνέχεια αξιολογεί, χωρίς να αλλάζει την κρίση του υπό την πίεση της κοινής γνώμης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων